Saturday, January 23, 2010

Next Station: Kluang Station! ;D

wah.. lame gle xupdate blog
rndu le pulak.. doi..
hrmm.. tgk title.. haha.. "Kluang Station" tu la tmpt keje aku.. smntre tggu rsult la.. huhu.. msuk hrini da gnap 1 mggu da aku keje kat ctu



Kluang Station


kluang station ade byk outlet..
tp aku keje yg dkat je ngan uma aku.. kat tesco Ampang.. jmput la dtg ye.. haha.. gile mangat promte! ;p
aku mntak bulan 12 hrtu.. tp bln 1 bru dpt.. tu pn sb rmai da klua.. tp alhamdulillah la.. drpd xde keje.. huhu..



Ni yg kat Tesco Ampang


1st day smpai 3rd day.. syes pnat ah.. sakit kaki, tumit, bahu, dll..
tp msuk hri2 yg lps tu rase cam lpak je.. huhu..
yg pntg Best+Penat la.. = BesNat! ahha..

crite psl gaji lak..
gaji klu bdak2 cam aku dpt la rm750 sbln(basic) n akn bg 2 kali sbulan..
tp tu x + OT,point n bonus..
1jam OT=Rm4.50
stakat ni da 7 jam aku OT
n akn tmbh lg 18 jam.. so jadi la 25 jam.. darab lak ngan 4.5 dapat la RM112.50..
perghh.. baru 2 mggu tu.. cmpur lak ngan 375.. dapatRM487.50.. tu baru 1st bayar tu..
n x msuk lagi point+bonus..

point ni, nk dpt, kne datang punctual! full 1 month punctual. dpt la.. x ssh pn..
bonus lak, klu bagos bwat keje.. lyn ttamu, rajin.. dapat la bonus
1 bonus ade la dlm rm250..

so klu sume aku dapat, gaji aku ade la dlm RM1500++sbln! hehe.. byk en?
gile kaye ah aku! haha.. djiamahh..

dah2.. ckp psl menu lak.. menu die mmg byk yg aku mngidam la..
stiap serve kat customers mmg cam nak mlantak je diorg nye mknn tu.. antrnye toast bun, currypuff, otak2, chcknchop dll.. huhu..



Menu ;9

hrmm.. xtau lg nk mngarut ape.. yg pntg bkn mncarut! haha.. nnti2 la aku update blog ni lg ye..
mayb dlm 3-4 bulan lagi kot! haha.. xtau lagi la.. tgk ah dulu nnti.. ;D
datz all..
with dat i thnks! ;)



2 comments:

Total visitors

Followers