Tuesday, June 15, 2010

i need vitamin-M.

haha. Vitamin-M tu utk buang rase MALAS nk update new post la. sape ade? bagi la aku sket. ;D
hrmm. aku lg byk update design je drpd post. haih. -.-'

so. start from now, ade la lagi dlm 11 hari je lagi nk masuk UiTM Segamat tu. haih. mcm malas je la plak rase. huhu.
but okay skit la coz stakat ni ade la dlm 2org je yg aku knal.
Khairul Ikhwan(last met-SKPJ) n also Amirah Aqila(last met-Kluang Station)
kalau bole tolong la ade sorg pn jadi la ML masuk kat sane. haha.
but its better la than xde sorg langsung yg aku knal.

so, talk bout Computer Science, cos ni act bkn bidang aku la. haha. it's more about programming n software.
lots of calculus n also algorithm. dan +math aku power la plak. -.-'. so, hrap2 aku bole la survive ngan cos ni.

so, thats all 4 now la kot.
tggu la laen bulan aku update post baru. haha.

OK. See ya in the next post. Bye. And Salam. ;)



0 comments:

Total visitors

Followers