Monday, August 30, 2010

Aloha!

wah. lame dah xupdate. hee.
so, talk about UiTM Segar Amat. dah 65 hari kot kat sane. got a lot of moments!
mostly yg best best lah. even ade lah gak part part yg sdeh sdeh kan. huhu. biase lah tu kan. ;)
best gile dapat classmate yg sporting n supporting. hee. n not forget to all lecturers too! ckp pasal lecturer, ade sorg lecturer ni ajar sbct MAT210 (math). 1st day die ajar, rase mcm blajar dgn cik musjahida je. huhu. kalau die ajar sejarah dah mcm twins dah. hee. name die Miss Nurul Zulaihah. die ade trademark "i deduct your mark" xD. *jgn marah miss* hrmm. jap jap. ni pic die...

Miss Nurul Zulaihah. ;)
so, kat kelas, aku dudok dgn sorg mamat ni. name die Taufiq(bukan taufiqMAR eh) huhu. nasib baek boleh layan otak aku. hee. n sbb die, aku dah tukar hairstyle! mntang mntang hebat gunting rambut! huhu. n mcm mcm istilah die ajar aku. KOBA SHAMSUU lah, SEMELETT lah. dan yg sewaktu dgnnye. ;)

Topek. The Barber! xD

then, pnah jugak balek uma die. saje nak jalan jalan kat JB tu. huhu. dapat lah explore lagi City Square. tgk movie jap(The Last Airbender). mnum Cool Blog(1st tyme). n lastly pekena ABC Kampung Melayu. perghh. ;9.

Bersama ABC. ;9
Johor Bahru. ;)





so, tu lah antare best moments kat sane. act ada byk lagi. but pics kat fon n xmsuk dlm pc lagi. (malas nak tulis pnjang2 pun ade) hehe. hrmm. yg sdeh tu xpyah lah eh. ;D


cite sket pasal bulan puase kat sini. agak menarik coz ade bazar. situlah sumber utama berbuka ktorg. huhu. Loikee air Katira Cincau. ;9. hee. tapi tyme buka xsemeriah kat SEMASHUR lah. n tarawih lagi best kat sini. coz ada aircond. haha.


pape pun, i miss ML0509! dah nak stahun dah xjmpe. haih. ade open haus nnti, roger roger kayh! ;D


latest: MOUTH ULCER! pehh. keperitan kemelandaan! besar pulak tu. nak tido pun susah. haih. -.-'. ni lah dugaan bulan puase. huhu. so, smpai sini je lah kot. lpas ni bile dah trnsfr pics kat pc + ade mood nak update blog, aku update lah eh. Bye! salam! ;)



10 comments:

  1. haha. xdelah menarik mane pun. okayh2 je lah. huhu.

    ReplyDelete
  2. weh..asal live traffic feed ni xde visitor from taiping, perak..yg ade from oslo, norway..bapak lebat weyh...bile plak ko ade awek norway?

    ReplyDelete
  3. haha. xtaulah. awek norway? mmg no way lah aku nak. haha. ke kau yang kat norway ni? haish! genius! ;)

    ReplyDelete
  4. aku nak yg broadway je..sungai way pon jd la

    ReplyDelete

Total visitors

Followers