Monday, May 23, 2011

Alhamdulillah.

Assalamualaikum and heyy guyss! :)

Current mood: Happy. :)
Current song: Need You Now - Lady Antebellum.

Heyy, I am. . . . .


already! :D



yupp. 19 already! hehe. hrmm. alhamdulillah. sampai jugak ke pukul 11 ni, pukul 11:00PM, 23/05/1992, thanks Allah kerana pada waktu tu, aku dapat rasa bernafas kat bumi ni. aku dapat kenal siapa emak and ayah. dari waktu tu, aku belajar daripada tak reti jalan, merangkak, sampailaa reti jalan n berlari. dalam masa nak besar tuu, emak n ayah sabar je layan karenah budak nakal macam aku ni haa. hilang kat shopping mall laa. hilangkan duit laa. pecahkan pasu bunga laa. dan lain2 laa. -.-. sampai la sekarang ni. diorang still jaga aku. dan adik beradik aku yang lain laa. thanks a lot emak n ayah. thanks a lot. :')

sekarang, genap la umur aku 19 tahun. sekejap je masa berlalu. bila fikir2 balik, macam semalam je aku masuk tadika. tapi sekarang, dah masuk umur ke 19. dah alam universiti da punn. tahun depan 20 pulak. takde takkan rasa dah umur berbelas2 ni. risau pulak bila semakin tua ni. ajal pun semakin dekat. kerjaya yang tak tentu lagi. sangat bersyukur kepadaMu ya Allah. semoga aku dipanjangkan lagi umur untuk balas balik semua jasa parents aku.

kepada rakan2 yang lain, thanks jugak sebab wish. even takde hadiah pun aku tak kisah. sebab aku dah biasa daa. huhu. tapi memang rindu jugak bila bayangkan birthday tuu, ada yang menyambut. rasa terharu jugak la kann. even just bayangkan jee. hrmm. tapi aku tak kisah sangat punn. sebab bagi aku tak berapa penting pun semua tu. yang penting aku da masuk umur baru, umur yang semakin meningkat. so, benda tu aku anggap sekadar sampingan jee. :).

setakat ni, aku dah jumpa n kenal 3 orang yang sama tarikh lahir dengan aku. 2 dari SEMASHUR(Raja Azfar n Salia), 1 lagi dari UiTM Segamat(Ayep). bukan senang nak jumpa n kenal orang yang sama tarikh lahir ni kann. melainkan kalau kita dah ada kembar la kann. huhu. hrmm. tapi yang penting, antara kitorang 4 orang ni, aku paling bongsu! :D

hrmm. ni ada sedikit nasihat la kann, bila masuk je birthday korang, korang buat la sujud syukur. tak kisah la bila2. kalau aku, aku akan buat masa yang aku lahir, 11:00PM. bukan sebab apa, kita dapat hidup kat dunia ni pun kerana Allah kan? Allah yang hidupkan kita semua. :)

so, thanks Allah, thanks my parents, thanks my family, thanks all teachers and lecturers, and also, THANKS A LOT FRIENDS. <3 :'). and not forget, YOU! :)

i think, i should stop by here.



I'll be happy to make you happy.

and i hope you're happy! :)



Thats all folks! Thanks for reading my post! :)
Adiouszx and Wassalamun alaik.




4 comments:

Total visitors

Followers