Monday, May 2, 2011

Cuti oh cutiii.

Salam and helloo. . .

yeehaa. dapat pun rasa cuti panjang siket. hoho.

okayhh. kat rumah? hrmm. balik2, guess what? katil kat bilik bujang ni da tukaa. dari single, jadi queen size daa. fuiyoo. haha.
siapa lagi yang nak tido sama? huhu. tapi, aircond pulak rosak. tak repair2 lagii. -.-.

hrmm. satu lagi, tengah syok2 message orang sampai battery nak habis, sedar2 charger tertinggal. pehh. terbaekk! dengan semua kat rumah ni pakai fon canggih2. -.-.
soo, fikir punya fikir punya fikir. papp! dapat idea. messaging guna modem broadband sudaa. ;). at first, sim maxis tak boleh pakai kat modem tu.(modem celcom, nak masuk maxis)
tapi dah dapat unlock key, so dah boleh pakai dahh semua sim. :)

makan? jangan cakap laa. sure2 lepas geram punyaa. ;9. haha. so far, takde plan nak pergi mana2. since duit pun tenga halus. huhu.

so far, cuti sem ni lagi best dari last sem.

and again, I want to find the easiest Hello, but the hardest Goodbye. :)

nothing else. so, see you in the next post. bye byee.




2 comments:

  1. "I want to find the easiest Hello, but the hardest Goodbye."

    Happy Holiday Naim!

    ReplyDelete
  2. ahhaa. okayhh. happy holiday too! :)

    ReplyDelete

Total visitors

Followers