Tuesday, May 17, 2011

Sombong.

Assalamualaikum and heyy guys!

Current mood: Biasa biasa.
Current song: Need You - Travie Mc Coy

arrogant. am i arrogant? some people do say i am so. but i think, i am not that type of person. i think laa.
hrmm. let me try to clear up this thing kayhh. :)

actually, i am not an arrogant person. mungkin korang rasa macamtu sebab tengok2 macamtu je kann.
wahai kawan2 lain yang kenal diriku(esp kawan2 yang pernah sekelas), adakah aku seorang yang sombong? rasanya tak kann?
kalau mula2 kenal tu memang korang ingat aku ni sombong la, apa laa.
sebab, takkan la bila baru2 je kenal, aku dah tunjuk kegilaan aku?
*heyy, i'm not crazy kayhh! -.-


kalau baru2 kenal, i prefer to be passive. why? ahhaa. i just try to know what type of person are you.
if you're a good person, i'll prefer to be good at you. and vise versa.
bukannya apa, i try to be flexible with every people i met.
but actually, i prefer more to be insane-like person. haha. ;D

the next thing, bila orang tu pandai sikit, normally mindset korang akan kata, orang tu mesti sombong.
tu pun kalau korang perasan laa. rasanya, orang yang pandai, tak semestinya sombong kann.
eh ehh. i'm not saying that i am 'Pandai' yee. -.-.
fyi, i love to teach. but do make an appointment first. :)

ahhaa. one more thing, i probably will prefer to be Hello-ed than Hello-ing.
idk why. err, maybe it's because of offspring. huhu.

i think i gonna stop by here.
so, do leave your comment(s) if all the above statements are not make sense kayhh. :)



There is always a soft spot in my heart for you.
Even when you've done wrong.
Even when you've let me down.
And even when you couldn't care less.



Thats all folks, see YOU in the next post! :)
Adiouszx and wassalamun alaik!




12 comments:

  1. Itu tidak benar!! Dusta!! AKU TAK SETUJU!!

    Sebab.....
    Sebab.....
    Sebab.....
    Sebab.....
    Sebab.....
    Sebab.....

    KAU MEMANG GILA ORANGNYA!! TOLONG!! ORANG GILA ADA BLOOOOOOOOOG!!!

    ReplyDelete
  2. haha. aku gila sebab kau gila. cuba kalau kau tak gila, mesti aku tak gila jugak. pehh. gila laa. banyak gilaa gila. ;D

    ReplyDelete
  3. muhaimin naim sombong ?
    hahaha . muhaimin naim merupakan salah seorang manusia yang paling tidak sombong dan paling gila yang saya pernah jumpa :D

    ReplyDelete
  4. haha. wahh? paling gila? okayh jugak tuu. ;D

    ReplyDelete
  5. Nisa, you didn't know me well enough. ;)

    ReplyDelete
  6. saye stuju dengan milo. sebab die sedap.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. ahhh sombong jugk -,- appointment tuh mcm perli i oh -,-

    ReplyDelete
  9. haha. mana perli pulak. maksud i, bole je nak ajar siapa2. takde hal. tapi kena set masa laa. ;)

    ReplyDelete

Total visitors

Followers