Monday, June 20, 2011

Senang!

Assalamualaikum and heyy!

Current mood: Panas luar n dalam.
Current song: Dear God - A7X.

to him;
fuiyooo. senang gila sehh. boleh tolong ajar tak? okayh2. aku rasa taknak and takperlu belajar pun benda tuu. and before that, sorry la yee. okayhh. aku mengaku aku pun salah jugak. sebab taknak la gaduh2 ni. member2 kann. haha.

haihh. lelaki oh lelakii. yess. aku pun lelaki. mahu bukti? haha.
firstly, wa respect lu broo. aku tahu kau hebat. macam2 kau boleh buat. so, that are some of the reasons why. and others said that, 'Respect others the way you want to be respected'. yupp. i'm so agreed. but im not relying on you to respect me in return.

i don't know whether you are intentionally or unintentionally to did that so. but it didn't happened to me once. if you are never meant to do so, again, i am so sorry. and i am believe in what my beloved mother said somewhen, 'Makan pedas sikit dah berpeluh hidung, tu namanya kuat cemburu'. bila teringat balik, lawak pulak. takkan sebab hidung je boleh tahu kuat cemburu ke takk. haha. tapi, bila fikir balik, memang ada betulnya. -.-'



okayh, straight to the point, aku tak faham kenapa kau cepat sangat tension and emotion. and aku tahu macamana kalau kau tension. dan tension kau tu akan hilang serta merta kalau jumpa perempuan. banyak kali aku perasan benda ni kott. haihh broo. jangan la bila tension sikit je terus lari ke perempuan. kitorang ni kan kawan kau jugak. nak kata tak rapat, aku rasa rapat jee. hrmm. bersabar sikit ye broo. jaga laa jugak perasaan member2 ni haa. entah2 diorang ni bengang ke, JEALOUS ke kann. jangan la fikir diri kau sorang jee.

dan aku rasa, tiba2 aku ni macam salah sorang dari mangsa kau pulak. huhu. okayhh broo, if you say that you really know me well, i guess you're wrong. so, please do some corrections.  kalau kau baca ni, harap2 kau sedar la bahawa orang yang aku maksudkan kat post ni adalah kau! takkan la kau tak faham and tak tahu maksud respect tu kann? nak2 jaga perasaan kawan yang agak baik kau kann.(aku anggap kau kawan baik aku)

aku tahu aku pun salah jugak. tak perlu aku mention kat sini sebab aku dah tahu and sedar apa salah aku.


so, aku rasa better stop kat sini je laa. kang lagi panjang pulak post + hilang level kesabaran nii. soo, thats all for now laa! :)



When a girl says "No", 
a guy hears it as 
"Try again tomorrow"

When i see you with another guy, i just keep believes that the guy would never ever likes you as i like you.
and that's the truth that you need to know!




Thanks for reading and, see YOU again in the next post. :)
Adiouszx and wassalamun alaik!



0 comments:

Total visitors

Followers