Saturday, June 18, 2011

Slow and steady!

Assalamualaikum and heyy!

Current mood: Solitary.
Current song: Feeling Sorry - Paramore.

before i start, i have an announcement to be made, 'Attention to all readers, this is the second post that successfully posted by me for TWO semesters in Segamat! :D
*yeahh. i noob! i admit it! -.-*

okayhh. lets start here.

why lately, so many things become slow ek? -.-. hrmm. what're those things?

firstly, internet laa. haihh. nak online pun susah. macamana la nak selalu update blog yang da agak bersawang ni. and, susah jugak nak menyampaikan apa yang nak disampaikan. 
ahhaa. tu baru blog. ni ak bukak email pun tak dapat2 kot. apa cerita pun tak tahu la email tuu. facebook tu pulak, jangan cakap la kann. -.-
ahhaa. mana broadband? ahahh. actually, i've decided to terminate my Celcom Postpaid Broadband instead of using the Prepaid Broadband. so, guna je la wifi 'UiTM_Johor_Student' yang 'LAJU' ni.
pehh. brooo. ni BAD brooo! apaaa pun takboleh! -.-.
and apart from that, i've failed to get a better person to gives a talk for my upcoming event. takpee. sabar je laa. :)

secondly is my studies. agak slow la for this sem. i dont really know why. but the subjects yang slow tu, subjects yang aku agak minat, JAVA, Multimedia and Calculus. hrmm. maybe sebab kurang study kot. and also sebab kurang mengajar(bukan kurang ajar). so, someone mintak la aku ajar please. huhu.

act banyak lagi yang slow. memandangkan internet ni pun slow kann, so mood n idea yang nak datang tu pun slow laa. haha. hrmm. even banyak benda yang slow, i prefer to try to be steady. as steady as i can.

yakin dengan apa yang aku buat, sabar dengan apa yang aku tunggu dan berharap akan sentiasa menjadi lebih baik dan bersedia! :)



I always wanted to tell YOU that. . .
:):


i think, thats all for now.
see YOU in my next post! :)


Adiouszx and wassalamun alaik!




1 comment:

Total visitors

Followers