Thursday, July 21, 2011

Dinasti Jalan Kaki.

Assalamualaikum and heyy blog-walkers!

Current mood: Exhausted - Happy.
Current song: What You Waiting For - Mizz Nina ft. Colby.

heyy. I'm sure that you don't understand the title right? ahhaa. actually that's translation of "Wangsa Walk"
Wangsa = Dinasti, while Walk = Jalan kaki. haha. now you get it? :D

okayhh. today, I was hanging out with Siti(Rokiah + Rabiah) and Izmey. ohoo. and also Aziha too. :D. Location? yeahh. at the Wangsa Walk. and, that was the third time I went there. macamana boleh sampai? hrmm. memandangkan weekdays, kereta pun sure laa tak free kat rumah ni. so, naik je la LRT.

Pandan Jaya and Wangsa Walk tu actually dekat jee(bila naik kereta). tapi bila naik LRT tu, terasa jauh jee. kenapa? sebab kena patah balik K.L dulu, baru pergi ke Sri Rampai(Wangsa Walk).
tak faham? okayhh. contoh lain(untuk students UiTM Segamat), macam korang dari Admin(HEA) nak pergi ke DST, tapi korang kena pergi DSP dulu. -.-'.

okayhh. for this third time, there was more people compared to the first time I went. maybe sebab stesen Sri Rampai tu dah wujud kann. so, senang la nak kesana. sampai sana, tak pasal-pasal kena main bowling. yeahh. bowling memang best. but I know and I ADMIT, I can't play bowling like you can. why? how come when almost every time I throw the ball, the ball tends to get inside the right longkang. -.-. I think, I need to learn from "a good friend of me" kott. haha.

then, lepas da kalah tu, beli tiket cerita "Flat 3A". hrmm. takde la seram sangat pun. and, boleh tahan kelakar jugak laa. :D. Rating? hrmm. I rate this movie with 6 out of 10. so, bagi yang belum tengok lagi, up to you la nak tengok ke tak yee. for me, better korang tunggu cerita "Hantu Bonceng" and "Johny English Reborn" je nanti. sebab trailer je pun da lawak daa. ;D

habis je bermovie, muncul la Aziha sorang-sorang(ingatkan ada Fauzan. -.-). hrmm. tak tahu nak buat apa so, makan je la kat food court tuu. apa lagi? tu je la kott. ;O.
anyway, even agak penat, tapi BEST tauu! :)

hey hey heyy. i think today I'm should post about the text-ing style right? tapiiiiii. this post is not related at all with the post that I've decided to post today. so, I think, I'm going to postpone that post kayhh. sorry. bukan apa, penat derr. ni pun sambil tersengguk-sengguk depan laptop ni haa. -.-

so, memandangkan da penat and ngantok, better I should end this post now.



Assumption No. 3:
You can know whether
there is something or nothing,
just by looking into his/her eyes.

-I have looked and noticed it.




well, that's all for now. see YOU again in the next post and thanks for reading kayh! :)
Adiouszx, Wassalamun alaik!




3 comments:

  1. mengapakah perlu adanya aku dikaitkan dengan orang lain? ggrrr..
    btw, syok juga keluar ngan korang tadi. =)

    ReplyDelete
  2. sekurang2nya ingat la jugak kann. haha. ahhaa. okayhh. :)

    ReplyDelete
  3. Dinasti Jalan Kaki = Wangsa Walk??

    ReplyDelete

Total visitors

Followers