Monday, July 18, 2011

Semalam and harini.

Assalamualaikum and hey readers!

Current mood: Neutral kott.
Current song: None.

okayhh. semalam tak sempat update blog. failed suda nak update blog everyday when holiday. i have reasons why need to update everyday when holiday. and one of the reasons is, YOU! :)

okayhh. what i've done yesterday? hrmm. as usual, awakened by my unique "alarm", and macam biasa la direct ke toilet! -.-. then cari makanan, tapi takde. and, alhamdulillah terniat nak qiamulail setelah agak lama tak buat. and alhamdulillah, terdiri jugak. sarapan? roti n air suam jee. bujang la katakann. haha. then, keluar kejap pergi jumpa member kat BTS.

pukul 2 dah balik daa. lapar punya pasal, masak la apa yang boleh masak. makan sorang-sorang. lepastu saje landing atas katil sambil messaging. lepastu tiba-tiba terlelap(lepas asar).  maybe penat sangat n sekali ganti dengan tidur yang takpernah nak cukup, terlajak sampai tertinggal maghrib. takde siapa nak kejut kann. bangun-bangun je da 3.30 pagi. pehh. da la tak sempat update blog. -.-.

so, firstly, check dulu pintu semua kunci or tak, rupa-rupanya semua dah balik. alhamdulillah. lega tengok diorang. even tengah tidur. lepastu, toilet dulu laa. mana lagi. haha. agak-agak da setengah jam, solat isyak dulu. (ye. aku tahu aku lambat!) -.-. and alhamdulillah lagi, sempat buat qiamulail lagi. harap-harap semua yang didoakan tu dimakbulkan laa. walaupun ada perkara yang di pohon tu, jangka masanya panjang lagi. inshaAllah. :')

*secara rasminya, berakhirlah diari bujang aku. :)

tidur kejap, bangun2 mak da ada kat dapur. apa lagi, da dua bulan tak jumpa kan, lepaking and boraking la dengan mak kejap. lepastu ayah pun turun. alhamdulillah diorang sihat-sihat je semua. saje tanya pasal persiapan kahwin kakak, tak pasal-pasal dapat kerja. haha. kerja apa? beli setem, dan tampal kat kad jemputan. dalam 100 keping kott. bab beli setem and tampal tu memang da jadi kerja. sejak abang kahwin dulu lagi kott. baki duit beli setem tu, mintak belanja makan laa! hehe. so, senang cerita, dari pukul 11 sampai pukul 3 tu busy dengan beli setem, tampal, dan post kan semua kad tuu.

okayhh. i know you are bored because it's all about me and my life! i just want to complete my 2 days diary of being a "bujang". haha. so, better I end my typing before you are getting more bored.



My assumptions: No. 1, 
Worrying  is one of the ways 
to express love.

-But, it seems to be avoided than accepted. :/




That's all for now. thanks for reading. hope to see YOU again in my next post. :)
Adiouszx, wassalamun alaik!




0 comments:

Total visitors

Followers