Wednesday, August 3, 2011

Undefined.

Assalamualaikum and heyy.

Current mood: Unwanted.
Current song: Just A Dream - Nelly.

long see no time guyss. actually just nak buat clearence sikit. agak bersawang da blog ni. ingat nak buat gotong-royong jee. -.-.

hrmm. actually tak tahu pun nak post pasal apa. takde plan pun nak update. tapi takpe, hembus je la selagi bole hembus. memandangkan bulan puasa kan, so kebanyakan benda jadi terhad(padahal alasan). haihh. semenjak duamenjak tigamenjak dan bermenjak-menjak ni, asik mimpi yang lebih kurang jee. da macam drama pun ada. macam sequel pun ada jugak. but, seriously! I'm not lying. and the good news is, I almost remember ALL the dreams. and seems like YOU are the main actress on my dreams. why? because I saw YOU in ALL my dreams! I think it was 7-9 times straight. this is the first time happened in my life. "Coincidence"? nahh. I'm not so believe with that! most of those dreams are very sweet(sweet dreams). I hope those DREAMS could become REALITY to me in the future. inshaAllah.

but starting from the 6th dream, I'm feeling something uneasy. the undefined feeling. it's something like SEBAK and after that it becomes SESAK. recently, it often happens to me. for sure I really don't like it! it makes me feel disturbed. sometimes I can't pay enough attention in lectures. and of course, it's affecting my level of concentration. nak jadi time bulan puasa pulak. tambah lagi dengan macam-macam kerja. mungkin ni ujian daripada Allah. so tak guna jugak mengeluh. bukan dapat apa pun. sebaik-baik perkara apabila meneriba ujian kan adalah sabar dan redha. so, itulah benda yang sedang berlaku. Sabar dan Redha.

Handphone? nak jadi macam dulu daa. jadi SILENT mode even the mode is setted to GENERAL. nak message kang takut kacau pulak. tidur kee. bulan puasa la kata kann. satu lagi mana la tahu tengah marah ke? hrmm. entah laa. minta maaf la kalau terkasar or ada benda yang tak suka ke kann. I always have reasons in what I'm doing. I'll tell you in the next post. so, just wait and read.

malas nak tulis panjang-panjang. ni pun tengah rasa SEBAK and SESAK lagi ni. mungkin betul Fahmi cakap sebab penat sangat. mungkin betul jugak Hana cakap sebab ada simpan something yang da lama sangat. mungkin betul jugak solution Dura, nangis. even macam pelik sebab takde any reasons, tapi fikir-fikir balik betul jugak. lama suda tak menangis. hrmm. we'll wait and see je laa. apapun, SABAR and REDHA je laa yee. :)



well, that's all for now. kang lagi teruk pulak jadinyaa. -.-



Assumption No.6:
There are no obstructions,
but only just excuses instead.


-This is the truth!




that's all folks! thanks for reading and see you again in the next post kayh.
Adiouszx, wassalamun alaik!



8 comments:

  1. don't keep it all in heart okay !
    you'll always have people to listen to everything :)

    ReplyDelete
  2. they just can only listen and listen. nothing else they can do. being quiet might be the best solution. :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. dalam dunia neh, takde kebetulan. semuanya Allah dah tentukan.
    sabar banyak senior (:

    ReplyDelete
  5. tapi by pouring them out to someone maybe boleh kurangkan sikit rasa tu okayy . huhu .
    be optimistic bro !
    mana bro yg aku kenal dlu yg sentiasa happy and suruh aku positive thinking tu ?

    ReplyDelete
  6. @huhuhahayantie: yupp. that's what i'm currently doing.

    @.che lyna.: yeahh. there's no coincidence. I'm so believe, there's something. either wrong one or good one.

    @blue milo: ahhaa. for this situation, I choose to be quiet. "when I'm silent, it means I don't want to burden anyone and do not want to make them upset."

    ReplyDelete
  7. insyaAllah the 'something' will be the good one for you. have faith (:

    ReplyDelete

Total visitors

Followers