Sunday, December 11, 2011

Released.

Assalamualaikum and heyy.

Current mood: A bit relieved.
Current song: Someone Like You - Adele.


okayhh. tahu dahh. blog da lama tak update. adalah atas sebab-sebab tertentu yang membuatkan tak semangat especially, takde mood, and also takde idea.

I wish today is everyday. like seriously. if all the days after this going to be like today, I'll escape from this torture and sickness.

pagi tadi berlima dengan Mariam, Hana, Syuhada and Azlina(telah disusun mengikut urutan isteri tua sampai muda) haha. pergi giant, lunch kat juara ikan bakar, redah panas-panas and singgah One Segamat untuk survey and amik air-cond. siap ada sorang mamat tu tegur lagi kami-kami ni haa. -.-'. mana taknya. sorang laki, dengan 4 orang perempuan. nak buat macamana. nak beli kasut sukan la katakann. huhu. anyway, sorry lagi kat korang atas semua salah aku yang dulu-dulu tuu. and thanks for giving me good opinions and advices. I really really appreciate ALL of them without any arguments. even pada mulanya aku susah nak terima. huhu. thanks again ye korang! :')
*opss. thanks jugak kat ayah sebab bank-in kan sikit duit yee. :)

petang lepas zuhur, gerak bergotong royong sikit bersama para lecturers yang santai habis. best jugak gelak-gelak dengan diorang. and thanks for the bubur pulut hitam yee para lecturers sekalian. huhu.

petang lepas asar pulak, bersama-sama Ayie, Basyarudin and Syamsul ke LFS untuk tengok wayang free. pada asalnya nak tengok Real Steel or Cars 2(3D). then sampai sana, boleh pulak terserempak dengan Miss Fiesha and Miss Azrina. so apa lagi, ajak la mereka join the club. sampai nak amek tiket FREE, tengok-tengok banyak box yang da full. sedih jee. yang tinggal cerita Cantonese, Hindustan, and Tamil. mak aihh. mentang-mentang la tiket FREE kann. cepat je full. so, lastly pilih je la cerita "The Sorcerer and The White Snake" (Cantonese) sebab Jet Li's one of the actors. rating, 6 of 10 laa. sebab CGI yang tak berapa nak real sangat and banyak adegan yang tak diperlukan. -.-. so, kitorang pun belanja la dua-dua Miss tu tiket free. and sebagai balasan, diorang belanja kami berempat Combo Set. hehe. thanks Miss! :)

best sangat keluar tadi sebab korang semua banyak buatkan aku dapatkan balik sense of humour aku yang hampir hilang. and rasa macam lega sikit bila dapat karaoke tadi. even mula-mula salah pilih lagu. -.-'. tapi best laa. dapat la lepaskan sikit apa yang terpendam. sikit jee. and setakat ni, ni la karaoke yang agak memuaskan. Ayie, lepas ni nak karaoke ajak aku tau! haha.

banyak benda menarik berlaku harini, Ayie drift kat bukit, Syam conquer popcorn, Basyar asik ingat SuSu, Isteri-isteri gangster yang sudi maafkan and motivate aku, Mariam, Hana, Syu and Ina. and macam-macam lagi laa. nak list semua memang berjela la kann. apa-apa pun, thanks sangat-sangat tau korang semua! rasa macam lagi menarik je dari pergi Melaka. macam la kann. dah kat sini je la yang kitorang mampu. al maklum la takde masa yang banyak. dan jugak duit yang banyak untuk minyak kereta, tiket wayang, dan yang sewaktu dengannya. haha. Alhamdulillah anyway. :)

memandangkan esok ada Modul part 4 Sesi kedua, so lebih afdhal sekiranya saya mengundurkan diri untuk berehat kerana daripada pagi sampai sekarang takde rasa rehat lagi. and sebenarnya time tengok movie tadi pun tersengguk-sengguk sikit. so rasanya cukup la setakat disini sahaja yee. inshaAllah akan di sambung nanti bila semangat and benda-benda yang patut untuk update blog ni da datang balik yee. hehe.



Assumption No. 18:
Sometimes, we didn't notice
that we've hurt someone.
And sometimes, we're just pretending.
Because too much rejoicing
kills innocent hearts, 
while it cures your heart.

-I'm really sorry because I can't totally hide this hurt.



Well, that's all folks!
Thanks for reading guys. see YOU again in the next post kayhh. :)
Adiouszx and Salamun alaik!




3 comments:

  1. wahhh . sape bini paling solehah antara 4 tu ? haha..
    apepun.. sabar jela k..jgn sedih2.. smua tu dugaan untuk ko.. ingt.. kawan-kawan masih ada :)
    sempat tgk wayang kann -.-

    ReplyDelete
  2. @the assassin: thankss.

    @cikAna: solehah? entah laa. haha. hrmm. okayh2. inshaAllah. yupp. sempat jee kalau da ada orang ajak. ;)

    ReplyDelete

Total visitors

Followers