Sunday, January 1, 2012

Last untuk cuti ni.

Assalamualaikum and hey pembaca sekalian.

Current mood: Exhausted lagi.
Current song: Ombak Rindu (Tengah tengok).

hrmm. hari ni tak tahu nak update pasal apa. sebab sangat penat. maklumlah tadi pergi kenduri kahwin kat subang. lepastu pergi tesco pulak beli barang-barang. harini korang yang duduk area KL-Selangor ni ada rasa tak panas gila yang membahang? tak? maybe korang bukak air-cond kott. untung laa. harini, dari pagi sampai la sekarang ni, saya rasa sangat panas. banyak buat dosa kott. astaghfirullah. 

hrmm. memandangkan sekarang tengah tengok Ombak Rindu, so masa untuk update blog ni sangat la terhad. dan idea pun menjadi terhad juga. *padahal alasan jee. so ni je la update untuk kali ni. esok pagi saya akan berangkat ke Segamat. harap-harap selamat sampai. inshaAllah. 

owh yee. ni ada picture of the day. saja untuk meriah kan sikit entri kali ni yang serba bosan and pendek,

budak keding

ahhaa. nampak tak muka penat? bukan penat jee. penat dan panas waktu tuu. yee. tema warna pink. tu yang gambar ni membuatkan saya nampak sedikit jambu? wekkkk. :p.

hrmm. setakat ni je la yee. sorry entri kali ni pendek and bosan. kepada para pelajar UiTM Segamat, jumpa anda esok yee. haaa. kepada peserta PLKN, especially dari SEMASHUR, good luck and have fun yeee. :)


that's all folks!
thanks for reading kayhh. :)
Adiouszx and salam alaik





1 comment:

  1. wekk , mne ade jambu :)
    samelah esok baru berangkat balik segamat dengan no.1, no.3... haha

    ReplyDelete

Total visitors

Followers