Saturday, September 29, 2012

The Most Final Exam.

Assalamualaikum and heyy reader(s) yang tension-tension memandangkan dah nak final ni.

Chillax. Sila senyum, jangan berkerut.


Tak percaya ye saya update blog? Percayalah. Ni je lah masa yang ada memandangkan ada sumber internet yang halal lagi baik. Ehhh.

Pendek je post kali ni. Actually tengah study ENT300 ni since we'll be taking this paper in Monday's evening.
So, taknak buang masa. Let's straight to the point:



Doakan saya untuk Final Exam bagi Semester terakhir saya ni. 
*tak sangka dah final sem dah. :')
Saya memohon segala kemaafan atas segala kekasaran dan kesalahan yang telah dilakukan sama ada yang sengaja mahupun tak disengajakan.
Doakan supaya dilancarkan dan dipermudahkan segalanya sepanjang Examination Weeks ni.
Saya pun mendoakan kejayaan kalian semua didunia dan diakhirat.

Jangan tension-tension. 
Kurangkan mengeluh banyakkan bersabar.
Pastikan cukup tidur, cukup makan, cukup mandi, cukup belajar.

Jaga Ibadah - Jaga Akhlak - Jaga Aqidah - Jaga Akademik


That's all folks. See YOU again in my next post.
Adiouszx and Salamun alaik.
-Thanks-




0 comments:

Total visitors

Followers