Friday, November 23, 2012

Me.

Assalamualaikum and Happy Friday my dearly readers.

Current mood: A bit sad.
Current song: Too Close - Alex Clare.



First of all, minta maaf sebab blog ni kurang entry semenjak dua menjak ni. Bukan apa, saya agak busy. Tapi sebenarnya lebih kepada takde idea. Hehe.

Dengan rasa sedikit sedihnya saya menulis entry ni pada petang Jumaat yang agak dingin. Kerana apa saya agak bersedih? Kerana team saya yang diwakili saya sendiri, Hasan dan Arif tak layak untuk menyertai ProMed '12 di UiTM Perak atas sebab bukan lagi pelajar UiTM. Maklumlah dah graduate. Actually kitorang dah agak excited and dah buat preparation awal. Tapi takde rezeki pulak. Maka dengan sabar dan tabahnya, kami redha. So, for those yang akan bertanding nanti, I wish all of you all the best! Do make UiTM Segamat proud!

Okayh. Bukan itu sebenarnya main point untuk entry kali ini kalau tengok balik tajuk kat atas tuu. Entry kalini adalah berkisarkan tentang diri saya sendiri. The facts about me. Kalau korang perasan, dekat twitter haritu ada trend #100ThingsAboutMe 

So saya macam tertarik dan join lah tweet benda ni. Tapi malangnya saya gagal untuk listkan semua 100. Hanya 26 je yang mampu. Setengah pun tak sampaikan? But at least it reached quarter.

So I will list all the 26 that I've tweeted:

#1: A man. Not a woman.

#2: Handsome. Not beautiful.

#3: Eats a lot. But maintain slim. :3

#4: Maths and Programming lover. But not Networking.

#5: Wearing spectacle since Standard 3.

#6: Cats lover.

#7: Spicy lover. But not sweet.

#8: One of A7X's fans.

#9: Not prefer to eat cake.

#10: Forever red lover.

#11: #MUFC!

#12: Eat all kinds of vegetables.

#13: Like to play Dota. :3

#14: Love to online.

#15: Blogger. But still not updating his blog. -_-

#16: Dah lama tak on Skype.

#17: Now dah on Skype. --> muhaimin.naim

#18: YM lagi lah dah lama gila tak on.

#19: Masih pakai laptop yang dah nazak.
*tapi sekarang ni dah tak.

#20: Bujang empat. #IYKWIM

#21: Frequently suffering ulcer(s).

#22: Cepat lapar.

#23: <-- a.k.a="a.k.a" favourite="favourite" lucky="lucky" number.="number." p="p">

#24: Love to eat seafood.

#25: Hate cockroaches.

#26: Have a great ability to detect the presence of cockroaches.


Tu la semua 26 yang saya tweeted haritu. Kalau tak percaya, pergi cari sendiri dekat twitter saya. Tapi bila tengok sampai 26 je macam tergantung pulak kann. So dengan ini dengan sengajanya saya cukupkan sampai 30.

#27: Tak suka bergaduh especially dengan kawan sendiri.

#28: Paling tak suka bila perempuan mencarut.

#29: Hati yang agak tisu.

#30: Bukan classmates fikir saya sombong/pendiam. But classmates don't.

Maka dengan ini cukuplah 30 perkara tentang saya. untuk dua yang terakhir tu terpulang lah dekat masing-masing sama ada nak percaya atau tak. Kawan-kawan saya yang rapat je yang tahu saya ni macamana. Hehe.

Kalau ikutkan memang banyak lagi perkara tentang saya. Tak terkira pun sebenarnya. Kalau semua saya list kan dekat sini tak mencabar lah nanti kann. Apa-apa pun, semoga segala perkara yang kurang baik tu akan diperbaiki dari semasa ke semasa. Mana yang baik tu pula perlulah dikekalkan dan sebaiknya kongsilah dengan manusia yang lain. In shaAllah.

So please, do remember me. There's no excuses for you to do not.



Assumption No. 31:
The feeling when a person 
is no longer be the 
another's only one person 
to text regularly.




Well, that's all folks!
Thanks for reading. :)
Adiouszx and Salamun alaik.




0 comments:

Total visitors

Followers