Sunday, May 26, 2013

The 21st Birthday.

Assalamualaikum dan hai para pembaca yang pelik dengan kemunculan semula saya dalam dunia blog.

Current mood: Exhausted.
Current song: Just Give Me A Reason - Pink ft. Nate Ruess.

Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nya tak update blog ni. Memandangkan UiTM tengah cuti seminggu bersempena Hari Wesak dan Hari Gawai, so ada lah sikit masa dapat dicuri untuk update blog yang dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gila tak update ni. Diharapkan orang yang membaca ni sihat-sihat belaka. Termasuklah saya.

Untuk pengetahuan mereka yang taktahu, beberapa hari lepas iaitu pada 23 Mei 2013 merupakan tarikh dimana saya mencecah umur 21 tahun. Alhamdulillah, saya masih diberi peluang untuk hidup. Macam biasa, setiap kali birthday, saya akan update ler dekat blog ni. Tahun lepas punya cerita ada dekat sini.

Overall birthday kali ni boleh kata macam biasa. Macam biasa tu maknanya macam sebelum-sebelum ni lah, takde meriah mana pun. Takde nak celebrate bagai, dan boleh kata takde hadiah. Setakat ni lah. Hewhew. Mungkin sebab first time merasa birthday dekat kampus. Syukur takde tepung telur bagai. Sebelum-sebelum ni dekat rumah jee. Lagi lah tak meriah. Mungkin juga faktor kurang sihat dan kena menghadap test + assignments yang banyak karenah. Normal.

Well, record birthday yang paling best masih kekal milik tahun lepas.

Anyway, tahun ni punya birthday ada uniknya yang tersendiri. Apa yang uniknya? Sila scroll dan scroll.


By Haikal.

By Izzudin a.k.a Duwer.

By Faseera a.k.a Seera.
By Syahira.
By Jija.

By Najihah a.k.a Kajia.

*See the creativeness of them? (Y)*

Actually sebelum-sebelum ni belum pernah macamni. And tak expect pun akan ada macamni. I mean those handmade crafts. So, infinity thanks kepada mereka-mereka yang sanggup meluangkan masa untuk buat all those thingies. Really love and appreciate them. <3 p="">
Owh yee. Actually ada dapat satu hadiah yang kemain awal lagi iaitu dari Nadia Malek a.k.a Che Ai, iaitu Chocs Cadbury + Daim daripada Langkawi. Satu je yang dia belanja, yang lain tu semua saya yang kirim dia tolong belikan. Bertuah lah kalau dia nak belanja semua sekali.



Dan satu lagi hadiah adalah daripada diri sendiri oleh sebab kelaparan yang amat. Kira sambut sekali lah tuu. Kahkah. Better than never right? Actually masa pergi beli haritu naik motor dengan Akmal, and hampir berlaku mini accident. Nasib baik terselamat. Alhamdulillah. So, ini lah hadiah from-me-to-me nya. Hewhew.



*Rasanya tu je lah sedikit sebanyak tentang birthday saya tahun ni. Now, lets proceed to the next chapter.*

Dan, telah menjadi tradisi untuk saya awardkan para wishers birthday saya yang terpilih. Cuma tahun ni tukar awardnya jadi simple sikit since tema birthday kalini memang simple. So, here are the awards:


*This is not Tumblr. But do assume this is.*

The First-most Wisher (@ FB and @ My 014 number) goes to: 

Siti Rokiah

The First Wisher @ Whatsapp goes to:

Noor Ain Syahira

The First Wisher @ Twitter goes to:

Aida

The First, Last & the Only Wisher @ My 013 number goes to:

Siti Athira

The Last Wisher @ FB goes to:

Najihah

The Last Wisher @ Whatsapp goes to:

Faseera
The Last Wisher @ My 014 number goes to:

Nuur Fatihah

The Last Wisher @ Twitter goes to:

Siti Khadijah
The Wisher Who Wished the Most goes to:

Nurul Atika Nadia


Hanya sekadar award kosong semata-mata. Tiada hadiah atau yang berkaitan akan diberikan. Tapi anda semua masih belum terlambat nak bagi hadiah. Hewhew. 

Nak print screen and Cc semua yang wish memang memenatkan lah kan. Penat baru balik dari JB pun tak hilang lagi ni. So, thank you so much to all wishers. Minta maaf salah silap. Semoga apa yang kalian wish/doakan akan Allah tunaikan/makbulkan, in ShaAllah.


Assumption No. 33:
The PAST is where you learned the lesson.
The FUTURE is where you apply the lesson.

- Learn, to apply.



Rasanya ni je lah kisah birthday saya tahun ni. Next post tak tahu lah bila. Ikut idea dah ada, nak cerita pasal konvo haritu. Tapi kalau ikut mood dan kerajinan tu, wallahu'alam lah. So, tengok je lah macamana nanti.


Well, that's all folks~
Thank you for lending your senses. :)
Adiouszx and Salamun alaik.




6 comments:

  1. selamat hari lahir naim. semoga panjang umur, murah rezeki, berjaya dunia akhirat, menjadi anak yg soleh. btw, congrates mr ANC =) maintain dl..

    ReplyDelete
  2. the very simple one is from me >,<
    btw, takde dapat hadiah eaaa? haha. jom main exchange hadiah. :p

    ReplyDelete
  3. @Syifa: Terima kasih Syipaa~ in shaAllah, aminn. :D
    @Kajia: Tak kisah pong simple ke idok. Err. Exchange ye? Hrmm. Nak hadiah apa je? Haha.

    ReplyDelete
  4. okay~ okay~ nak hadiah yg tak mampu diberi. haha.

    ReplyDelete
  5. Nak yang tak mampu memang takdapat ler jawabnya~ Haha.

    ReplyDelete
  6. dah tahu dah memang itu jawapannyaaa~ haha.

    ReplyDelete

Total visitors

Followers